کیست مویی و درمان آن با لیزر
کیست مویی و درمان آن با لیزر



به طور کلی کیست مویی یکی از بیماری های شایع قسمت انتهای ستون فقرات ( دنبالچه) است که فرد مبتلا در این ناحیه دچار برگشت مو می شود. در اصطلاح پزشکی به آن کیست مویی یا سینوس کیست مویی اطلاق داده می شود.
کیست مویی یکی از بیماری های شایع است به گونه ای که برخی از صاحب نظران براین باور هستند که در زمان جنگ جهانی دوم، این بیماری بیشتر در میان افرادی که از ماشین های نظامی که بسیار خشک بودند و کمک فنر های خوبی نداشتند و یا سربازان رویت شده است. لذا علت به وجود آمدن بیماری کیست مویی را در این افراد، نشستن طولانی مدت و یا ضربه خوردن می دانستند. به طور کلی به بیماری رانندگان جیپ معروف شده بود. اما پس از گذشت سال ها و انجام تحقیقات متعدد به این باور دست یافتند که جیپ ها تنها بروز علایم بیماری کیست مویی را تسریع می بخشد.
دلایل بروز بیماری کیست مویی
عوامل تشدید کننده کیست مویی
روش های درمان کیست مویی
درمان کیست مویی با لیزر
مراقبت های پس از انجام لیزر
دلایل بازگشت بیماری کیست مویی
بیشتر بخوانید:
مزایای درمان کیست مویی با لیزر نسبت به عمل جراحی کیست مویی
درمان کیست مویی با روش های خانگی مانند سرکه…
انواع روش های جراحی کیست مویی:جراحی به روش باز و…
راه های درمان زگیل تناسلی- درمان با لیزر،کرایو تراپی…
مزایای درمان شقاق با لیزر نسبت به عمل جراحی سنتی چیست؟
درمان فیستول با لیزر و مزایای آن نسبت به عمل جراحی سنتی
دلایل بروز بیماری کیست مویی
آنچه مسلم است بیماری کیست مویی می تواند بر اثر عوامل متعددی ایجاد شود که در ادامه به آن اشاره خواهد شد.

ژنتیک : ارثی بودن در ابتلا به این بیماری بسیار حائز اهمیت است، چرا که طبق تحقیقات به عمل آمده ممکن است در یک خانواده بیشتر افراد به این بیماری مبتلا شوند و حتی نسل های بعدی این بیماری را داشته باشند.
افراد پر مو : به طور کلی ریسک ابتلا به این بیماری در افراد پر مو بیشتر است. اما باید توجه داشت که طبق آمار موجود این مهم نمی تواند در ابتلا به بیماری کیست مویی بسیار تاثیر گذار باشد.
کیست مویی چیست؟

عوامل تشدید کننده کیست مویی
بدیهی است عوامل متعددی می تواند در بروز و یا تشدید بیماری کیست مویی دخیل باشند.

کم تحرکی : با پیشرفت علم و صنعت در عصر حاضر بسیاری از افراد دیگر تحرک لازم و کافی را ندارند. بنابراین شاهد افزایش آمار ابتلا به بیماری کیست مویی هستیم، چرا که در هنگام بی تحرکی و یا کم تحرکی التهاب موجود سریع بروز خواهد کرد.
هورمونال : این مهم اغلب در دوران نوجوانی و جوانی اتفاق می افتد که باعث می شود غدد ترشحی آن ناحیه فعال تر شود و بر اثر آن کیست مویی بزرگ تر شود.
آنچه مسلم است در بروز بیماری کیست مویی بر اثر هورمونال، میکروبی وارد بافت غده ای آن ناحیه می شود و التهاب و تورم نیز به همراه دارد، اما باید توجه داشت که در این شرایط فرد مبتلا ممکن است یا از طریق ترشحات موجود پی به بیماری خود ببرد و یا اینکه با یک تورم بزرگ و دردناک در ناحیه انتهای ستون فقرات مواجه می شوند چرا که در این صورت دریچه بسته شده است و تجمع ترشح و میکروب حاصل شده و آبسه کرده است.
منبع:jarah.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






نویسنده : admin
تاریخ : سه شنبه 28 خرداد 1398
زمان : 16:32


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.